Chyba
  • Error loading Menus:

 

Vstrekovacie systémyBH motorsport sa snaží vyhovieť zákazníkovi, ktorý má záujem o úpravu svojho motora a jeho posilnenie. Ak sa majú robiť zásahy do motora v rámci platných emisných a legislatívnych noriem, tak sa musia vstrekovacie systémy nahradiť minimálne takými, ktoré majú vlastnosti originálu alebo lepšie. Vynikajúce vstrekovacie systémy Fratelli Bosio k nim bezvýhradne patria.

Spoločnosť BH motorsport uprednostňuje vstrekovacie trysky Fratelli Bosio pretože má overenú ich vysokú kvalitu výrobkov a rozsiahly sortiment vstrekovacích systémov do dieselových motorov, či už sa jedná o klasické vstrekovacie systémy, alebo najmodernejšie common rail systémy pre osobné alebo úžitkové automobily.

Sme vybavený vysoko kvalitnými testovacími zariadeniami na vstrekovacie systémy aj pre iné fabrikáty ako Fratelli Bosio, a to napr. Bosch Simens Denso a Delphi Common Rail. Dokážeme testovať a kalibrovať trysky nie po kuse, ale môže prebiehať kontinuálny test piatich vstrekovačov naraz. Tým dokážeme identifikovať a odstrániť hlavné nedostatky týkajúce sa rovnomernosti chodu motora.

BH motorsport je dodávateľom pre Slovenskú republiku.

 

Kontakt

logo bhm

BH Motorsport
Družstevná 6
038 53 Turany

Branislav Hanko
+421 908 967 555
info@bhmotorsport.sk


Obchodný zástupca
Miriam Raffajova
+421 918 117 231